Аргинин

Отговаря за предаването на нервни импулси при половото привличане и в репродуктивните функции. Допринася за подобряване на кръвообращението, възстановява правилното функциониране на кръвоносните съдове, което има благотворен ефект върху потентността.

Прах от плодовете на гуарана

Стимулант, води до повишаване на сексуално желание, изостря възприятието на всички сетива и увеличава скоростта на реакцията. Усилва потентността, удължава половия акт, придава сила и подобрява издръжливостта.

Цинков глюконат

Той е основният градивен материал на молекулата на тестостерона – значително увеличава производството му, подобрява функциите на репродуктивната система и допринася за повишаване на качеството на произвежданите сперматозоиди.

Тайната на лозовите охлюви

Силен афродизиак, повишава мъжката потентност.

ЕКСПЕРТНА ОЦЕНКА

TITANIUM - гарантирано увеличение на пениса с 5 см на месец.

Този гел не предизвиква алергични реакции и каквито и да е други странични ефекти, не води до пристрастяване и най-важното - резултатът, постигнат при употребата, остава завинаги с Вас.

С помощта на този гел Вие завинаги ще постигнете значителни промени в размера на пениса, което пряко ще се отрази на сексуалния Ви живот: ще получите невероятно удоволствие от контакта с жени и ще ги дарявате с мощни и продължителни оргазми.

С TITANIUM Вие винаги ще бъдете в пълна бойна готовност!

Главен лекар, отделението по урология, Александровска
болница в гр.София

КАК РАБОТИ TITANIUM
Специалните ензими и афродизиаци в състава имат благоприятен ефект върху тъканите на пениса, които безопасно се разтягат, а заедно с тях и камерата на кавернозното тяло на пениса, което от своя страна допринася за реалното увеличаване както на дължината, така и на обиколката.
Гелът се нанася с масажиращи движения върху пениса, когато той е в ерекция.
Вие със сигурност ще прибавите +5 см към дължината на пениса, след масажа с TITANIUM.
За да получите по-добър ефект - нанасяйте гела половин час преди половия акт. Това допълнително ще стимулира растежа на пениса по дължина и увеличаване на обиколката му.
ЕКСТАЗЪТ НА ПАРТНЬОРКАТА ВИ
Е ГАРАНТИРАН
Гуарана, секретно вещество от лозови охлюви,
аргинин и цинк – това е формулата, която ще
накаравсяка жена да иска още и още!
ЦЯЛА НОЩ
ВСЯКА НОЩ!
Вие ще станете Ас в секс маратона
благодарение на издържливостта
и желязната ерекция.
МОЩЕН
SEX DRIVE
Уникална формула, която увеличава
производството на тестостерон -
хормонът, който
гарантира успеха на мъжете, в кръвта!
БЪРЗ
РЕЗУЛТАТ
БЕЗ СТРАНИЧНИ
ЕФЕКТИ
Само след няколко дни
ще усетите желязна ерекция и
ще изпитате мощни оргазми.
УВЕЛИЧИ ЗА ЕДИН МЕСЕЦ - радвай се цял живот
КОГА ЩЕ
ВИДИМ РЕЗУЛТАТА?
Ерекция става по-продължителна и по-твърда, чувствителността на половия орган се увеличава 2 пъти. Дължината и обиколката на пениса се увеличава до 1,5 см.
Вашият пенис е значително ПО-ГОЛЯМ, форма става анатомично правилна. Продължителността на половия акт се увеличава със 70%!
Пенисът на удължава с 4-5 см! В пъти се повишава качеството на секса. Оргазмът настъпва по-бързо и продължава 5-7 минути!
Отзиви на купувачите